Just be you

2014-08-09 @ 20:55:57
Idag är en sådan där dag då jag inte har något att skriva om. Men de är en sådan dag då jag är så sjukt glad över att jag tog de svåra steget och byte stil. Jag visade vem jag verkligen är. 
Innan mådde jag dåligt över att jag försökte passa in men jag trivdes inte. Och nu trivs jag sjukt bra med mig själv. För jag är mig själv och det kan INGEN ändra på.
 
Fattar ni hur viktigt de är att vara sig själv egentligen. Tänk om man aldrig vågar visa vem man verkligen är och bara försöker passa in men inte trivs. Tänk då när ni är typ 90 år och snart ska dö. Fatta va ni kommer ångra er att ni inte visade direkt vilka ni verkligen är? 
Jag ser upp till ALLA som vågar vara sig själva och sticka ut. Det spelar ingen roll om personen så hatar mig. För jag tycker de är starkt gjort att sticka ut. 
 
De är något som är otroligt svårt i början. Ni anar inte hur mycket jag grät över att folk sa att jag va ful för jag va annorlunda. 
Jag gick från att gråta åt hatet till att asgarva åt det. 
Folk som hatar är så patetiska att de finns inte. Så om någon som läser detta brukar hata på någon människa så¨kan jag säga så här till dig VÄX UPP!!!!
 
Känner att jag älskar att lägga ut bilder på när killar/tjejer pussas idag. Men de är så himla fint att man vågar visa sin kärlek offentligt till någon med samma kön.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo