Mina favvo bilder på the fooo

2014-08-12 @ 13:09:14
bara för att jag inte har ett skit att blogga om eller göra. Förutom att just nu lyssna på killarnas favoritlåtar....
Så kan jag ju lika gärna dela med mig av några av mina favorit bilder med dom och beskriva varför jag gillar just den bilden osv.Denna bilden är en favorit för att Oscar ler bla. Har inte så många bilder på när han ler med tänderna faktiskt. Har kanske vara typ 25-30 av sådana bilder. Men han är ssåååå sjukt söt på den bilden och man vill bara krama honom och berätta hur mycket han betyder för mig. För att göra hans leende ännu större.Detta är en favorit bild på Felix helt klart. Han ser bara allmänt snygg ut på den bilden haha. Nä men han ler också. Inte riktigt lika stort som på många andra bilder. Men hans leende är de finaste leendet jag någonsin sett. De är underbart att kolla på och jag skulle kunna stå och stirra på hans leende i evigheter.

Detta kanske inte är den nyaste bilden på OG. Men den är så sjukt underbar. De är sällan man ser Ogge le med tänderna. Väldigt sällan faktiskt. Men när jag gör det så bildas ett otroligt stort leende på mina läppar. Han är så himla fin när han ler med tänderna. Sedan så blir han ju allmänt fin när han står där. Han är alltid fin men lite extra på just den bilden.


Jag ÄLSKAR när Omar inte har plattat sitt hår. Liksom kolla vad söt han är när han inte har fixat det. Och så sitter han där och bara ser allmänt perfekt ut. Omar är verkligen en kille som jag ÄLSKAR. All hans energi och glädje. Dom där små orden som han säger när man pratar med honom som sätter ett leende på ens läppar större en någonsin. Jag minns när jag sa "jag älskar er över allt annat" till Omar och fick svaret " Detsamma" de lilla ordet förändrade min dag. Min dag blev så mycket bättre än vad den redan var. För jag
vet att killarna uppskattar mig för den jag är och för att jag stöttar dom genom allt oavsett vad.Och självklart så en gemensam bild på dom alla fyra. Jag tror ni redan listat ut varför detta är en favorit. Men när dom visar sin kärlek till varandra blir man så otroligt glad. Även om dom har sina små bråk. Så vet jag att dom älskar varandra oavsett vad. Och gruppkramen i slutet av foooexperince va verkligen de finaste som hände under konserten.

Jag har givetvis fler absoluta favorit bilder men här är i alla fall 5 stycken. Jag behöver ju inte göra inlägget km långt för er att läsa. Så here you go.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo