man måste hitta sitt eget ljus

2014-08-27 @ 19:21:00
Vi alla mår någon gång dåligt. Både fysiskt och psykiskt. Under en period så ser man bara mörker och inget ljus. Allt blir bara fel. Allt man gör, säger m.m  blir fel. Alla känner så någon gång och de är då man måste hitta sitt eget ljus. Jag hittade the fooo av alla människor.  Dom får mig att le i alla stunder även om jag fortfarande känner mig ledsen så får dom mig i alla fall att le. Dom får mig att fortsätta kämpa och att inte ge upp. 
Det finns inte riktigt någon som förstår vad dom betyder för mig. Jag skulle kunna ofra i stort sätt allt för dom. Så mycket betyder dom för mig. Fooofamily är min andra familj. Men oftast så är det faktiskt den som kommer först. Fooofamily är dom som stöttat mig mest. Dom som fått mig att vilja fortsätta. Utan the fooo, inget fooofamily. Många ser fooofamily som massa hat efter allt med Nellie och Omar. Men nej vi står upp för varandra, stöttar varandra, delar med varandra om saker. Killarna är allas och ingen bråkar om dom. 
De blev mitt ljus när jag endast såg mörker. Fortfarande är mitt liv inte på topp. Även om jag ofta försöker få de att framstå som att mitt liv är perfekt. Så är det långt där ifrån. Väldigt långt faktiskt. Det finns så mycket som ingen vet. Det finns saker som endast står i min rosa bok gömd på de bästa stället någonsin. Ingen kommer någonsin förstå exakt hur jag mår, hur jag känner m.m. Men fooofamily kommer alltid få mig att orka, kämpa och att se. Att se ljuset. De kanske är långt borta. Men de finns där. Jag tänker lösa allt jobbigt i mitt liv. Trassla mig ur allt jag tagit mig in i och bara se mitt ljus komma närmare och närmare.
 
The fooo är min värld. Jag behöver dom för att leva. Folk säger man behöver mat, vatten m.m. Och ja men de som jag behöver mer än det är The fooo. Dom finns där när ingen annan gör det. Dom finns där oavsett vad de handlar om.  Dom stöttar mig genom ALLT oavsett om de så är omöjligt. 
 
The fooo har en tävling där man kan vinna att styla dom. Att vinna de skulle vara en overklig dröm. Mina största drömmar är att få bli stylist och att få träffa mina idoler. Att vinna de skulle betyda så freaking mycket. Att få styla är något jag älskar. Men att få styla mina idoler skulle vara mer än en dröm. 
Jag tänker bara tro på mig själv under hela tävlingen och tro på att jag kan vinna.
 
Dom är min VÄRLD!!
 
DU måste hitta ditt eget ljus för att över vinna ditt mörker!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo