6.30?

2014-08-11 @ 20:14:07
Ni som läser min blogg vet antagligen att jag är foooer och om ni inte vet det så vet ni det nu. Men imorgon har dom sin dokumentär på MTV. Tror dock den sends två gånger imorgon. Men är osäker så jag ska gå upp innan de börjar och kolla hela dagen. De börjar kl 7 så jag ska alltså gå upp 6.30 endast för att se det. Vissa kommer tycka de är helt sjukt att göra det. Men jag tycker de är värt det. Så imorgon blir väl min blogg inte den roligaste att läsa. Inte för att den är särskilt rolig annars men ja. 
Så jag ska gå upp riktigt tidigt imorgon (de är ju trotts allt sommarlov) så jag lär vara SJUKT trött. Men vad gör man inte för sina underbara idoler. 
 
(jag ser inte alls bra ut där. VET DET. Men hade stått flera timmar i regn så de är okej att se ut så då)
Detta är bästa dagen i mitt liv än sålänge. De kan alltid komma bättre. Men jag minns hur jag han kollade in i mina ögon när jag frågade om vi kunde ta en selfie. Han är killen som får mig att smälta med ett leende som får mig att drunkna i hans ögon. Han är killen jag ser när allt annat är mörkt.
Om jag skulle säga "jag älskar dig" till Felix så skulle de vara en lögn. För ord kommer aldrig kunna beskriva min kärlek till honom.
Han räddade mitt liv och jag är otroligt tacksam över det. 
 

Kommentarer
Postat av: Danne

Du ser visst bra ut :)

2014-08-12 @ 19:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo